به گزارش همشهری آنلاین، مهر به نقل از ویرد نوشت: پاندمیک کوویدـ۱۹ در اواخر سال گذشته در چین ظهور کرد. این ویروس فارق از سن، جنسیت، نژاد به نرخی یکسان افراد را مبتلا میکند.
در این میان ویروس کرونا در بیماران مختلف به شکلی متفاوت ظهور میکند. فقط برخی از مبتلایان به ویروس کرونای مذکور بیمار میشوند و این عده علائم مختلفی را تجربه میکنند. برخی دچار تب و سرفه، برخی دیگر دچار دلدرد و اسهال میشوند، عدهای دیگر اشتها یا حس بویایی خود را از دست میدهند. برخی با قرنطینه خانگی و رژیم غذایی مملو از مایعات پس از دوره ای درمان میشوند، اما عدهای باید به دستگاههای کمک تنفسی متصل شوند. این روند برای همه بیماران یکسان نیست.
اکنون محققان سعی دارند با بررسی اطلاعات اپیدمیولوژیکی دلیل این تفاوتها را بیابند. در این زمینه شرکت andMe۲۳ تحقیقی جدید آغاز کرده است تا هرگونه تمایز ژنتیکی را ردیابی و دلیل تفاوت را در واکنش بدن مبتلایان به کووید۱۹ کشف کند.
این شرکت که سرویسهای ژنتیکی برای افراد فراهم میکند به چند پروژه آکادمیک تازه پیوسته است که قصد دارند به همین سوال پاسخ دهند.
تحقیقات قبلی نشان داده بود برخی متغیرهای ژنتیکی سبب میشود افراد در برابر ریسک بالاتری نسبت به بیماریهای عفونی قرار گیرند.
برخی متغیرهای ژنتیکی نیز در برابر عفونتها از بدن دفاع میکنند. مانند جهش CCR۵ که سبب میشود بدن افراد نسبت به ویروس اچآیوی مقاوم باشد. در حال حاضر اظهارنظر درباره وسعت نقش دیانای در میزان ضعف در برابر کوویدـ۱۹ بسیار زود است، اما یافتههای این تحقیقات در آینده به شناسایی افرادی کمک میکند که ریسک بالاتری در برابر بیماری دارند. از سوی دیگر به جستوجو برای کشف درمان ویروس کرونا نیز کمک میکند.
نظر شما